Ben jij op zoek naar een professionele coach in Bergen op Zoom? Dan is Meer Van Coaching iets voor jou!

Wil jij leren omgaan met een trauma dat je hebt meegemaakt? Wil je uit je burn-out komen? Wil je dat een stressvol leven minder effect op je heeft of dat je gewoonweg minder stress ervaart? Of zorgt iets anders ervoor dat je het gevoel hebt vast te zitten? Meer Van Coaching zorgt dat je verder komt. Ik help jou namelijk graag om bewuster te gaan leven. Ik geef jou handvatten om op een andere manier in het leven te kunnen staan. Hierdoor is het mogelijk om obstakels te kunnen overwinnen, bijvoorbeeld gedachte- of gedragspatronen. Bij Meer Van Coaching wil ik jou graag veel persoonlijke aandacht geven. Daarom werk ik met persoonlijke begeleiding, omdat jij meer verdient! Wil jij ook graag gecoacht worden door een professionele persoonlijke coach in Bergen op Zoom? Neem dan direct contact op!

Professionele coach Bergen op zoom

Hoe een professionele coach in Bergen op Zoom jouw leven kan veranderen

Ik werk als professionele coach graag om jouw groeiproces te bevorderen. Daarom besteed ik veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij wil ik er graag voor zorgen dat jij een doelgerichte en blijvende verandering doormaakt. Als holistisch leefstijl coach richt ik me hierbij op verschillende methodes. Voor sommige mensen kan voeding een groot verschil maken bij hun groeiproces, terwijl het voor andere mensen handiger is om meer te focussen op ontspanning. Bij dit laatste kan dan weer gebruik gemaakt worden van het letten op de ademhaling door middel van meditatie. In elk geval zal ik proberen om jouw groeiproces als persoon te begeleiden. We zullen dan ook samen werken aan je eigenwaarde, assertiviteit, zelfliefde, vitaliteit en vrijheid.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan direct contact op

Lijkt het krijgen van professionele coaching jou wel iets? En denk je dat een professionele coach jou kan helpen bij het bevorderen van jouw groeiproces en het leren omgaan bij moeilijke situaties. Dan kan je zeker contact met me opnemen. Ik wil jou namelijk heel graag verder helpen. Je kan me bellen voor een afspraak op 06-52037661. Ook is er de mogelijkheid om me te mailen opinfo@meervancoaching.nl. Je kan voor van alles bij mij terecht. Door mijn ervaring als holistisch leefstijl coach kan ik altijd wel een passende oplossing voor jou aandragen, zodat jij weer vrolijk verder het leven door kan gaan. Ik wil je heel graag helpen, dus neem vooral contact op! Hopelijk hoor ik dan snel van je!

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book