Visie & Missie

Mijn visie is een wereld waarin ieder mens zo gezond en gelukkig als mogelijk is.
Het is mijn missie om mensen te begeleiden, motiveren en inspireren in hun transformatie proces.
Hieronder lees je hier mee over.

Visie

We zijn zelf regisseur van ons leven en verantwoordelijk voor de keuzes die we maken. Elke keuze bepaalt richting waar je heen gaat, dit kan soms een enorme uitdaging zijn. Met een goed kompas sta je even bewust stil om te zien waar je nu staat, hoe je hier gekomen bent en waar je heen wilt. Met dit inzicht ga ik als Holistisch Leefstijl Coach graag met de ander aan de slag.

Ik kijk naast de mentale of psychische factoren achter bepaald gedrag ook naar de emotionele, energetische en lichamelijke factoren. Alles in het menselijk lichaam staat met elkaar in verbinding: Ademhaling, bewegen, ontspanning en voeding.
Factor G staat voor Gezond eten, Goed slapen &  Genoeg bewegen en heeft direct of indirect invloed op het energieniveau, de mindset en het algeheel gevoel van welzijn. 

Ik ga samen met jou voor doelgerichte verandering. Alles mag er zijn, ik luister zonder oordeel en motiveer om in kleine stappen het gewenste resultaat te halen.

 Missie

Het leven is een continue groeiproces en altijd in beweging. De ringen in het logo staan symbool voor de groeiringen van een boom. Groeiringen of jaarringen zijn patronen die herkenbaar zijn op de dwarsdoorsnede van een boomstam.

Zo heeft ook elk persoon individueel zichtbare en onzichtbare (denk- en gedrag) patronen ontwikkeld. Sommige zijn nuttig en andere niet (meer). Vanuit mijn ervaring en expertise is Meer Van Coaching ontstaan.

Ik ben een levensgenieter en om kwaliteit  te waarborgen blijf ik mezelf altijd toetsen en ontwikkelen. Mijn kernwaarden zijn verbinding, vrijheid, authenticiteit, groei en visionair schap.

Elk mens is geliefd, waardevol en gemaakt met het doel om gelukkig te zijn. Het is mijn passie en missie om mensen persoonlijk te begeleiden naar hun Querencia. Dit doe ik door te luisteren, motiveren en  inspireren in het proces naar een gelukkig en gezond leven waarin ze voldoening ervaren en  volledig hun potentieel kunnen benutten.

Selfawareness And Acceptance Enables You To Be Happy And Keep Growing

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book