Voor een coach in Roosendaal moet je bij Meer Van Coaching zijn!

Heb jij last van sombere gedachtes? Ben je enorm perfectionistisch? Heb je een burn-out? Of moet je het overlijden van een goede vriend verwerken? Waar je ook last van hebt, je hoeft het niet alleen op te lossen. Een coach in Roosendaal kan jou namelijk helpen met het overkomen van waar je tegenaan loopt. Het hoeft geen heftige gebeurtenis te zijn, maar als jij denkt dat je wat hulp nodig hebt om het te kunnen aanpakken, dan is het nuttig om een coach in te schakelen. Een coach kan jou namelijk ondersteunen, waar je ook mee zit. Bij Meer Van Coaching krijg je persoonlijke begeleiding, omdat jij meer verdient! Zo krijg jij persoonlijke aandacht, waardoor je beter met je struggles om kan gaan. Denk jij een coach nodig te hebben? Neem dan vooral contact op, want ik help je graag!

Wat een coach in Roosendaal voor jou kan doen

Als ik je ga helpen als coach, zal ik me vooral richten op jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik reik je handvatten aan om je groeiproces als persoon te bevorderen. Dit kan je doen door het overwinnen van obstakels. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om gedachte- of gedragspatronen. Hierbij werken we dan samen om voor doelgerichte en blijvende verandering te zorgen. Door je beter te leren kennen kan ik een persoonlijk plan maken, want wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet of minder. Voor sommige mensen zullen oefeningen met adem en meditatie goed werken, terwijl voor andere mensen gezonde voeding heel veel kan doen. Door middel van beweging, ontspanning en zelfzorg kunnen een hoop van jouw problemen opgelost worden. Door het ontwikkelen van zelfvertrouwen en een hoge eigenwaarde kan je ook beter omgaan met mogelijke nieuwe moeilijke situaties.

Coach Bergen op zoom

Neem contact op voor een afspraak

Doordat ik doe aan holistische leefstijl coaching kan ik ervoor zorgen dat jij beter met moeilijke situaties in je leven om kan gaan. Door bewust te worden van je gebreken en je pluspunten, weet je precies hoe je met bepaalde dingen om kan gaan. Als jij nou ook de hulp van een coach in Roosendaal nodig hebt, dan kan je gewoon eens contact op nemen. Tijdens een intake kan dan gekeken worden wat ik voor jou kan betekenen en of het tussen ons klikt. Om een afspraak te maken kan je me bellen op 06-52037661 of een mailtje sturen naar info@meervancoaching.nl.. Ik hoor graag van je!

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book