Wil jij geholpen worden door een coach in Bergen op Zoom? Neem dan contact op met Meer Van Coaching

Een coach kan jou met heel erg veel soorten problemen helpen. Kan jij je bijvoorbeeld heel slecht concentreren en krijg je daardoor je werk nooit af? Of heb jij last van veel stress of zelfs van een burn-out? Heb je vaak sombere gedachten of zie je sommige dingen niet meer zitten? Als je jezelf in een van deze dingen herkent, of nog ergens anders last van hebt, dan kan jij een coach heel goed gebruiken. Een coach kan jou namelijk helpen om anders tegen bepaalde dingen aan te kijken. Hierdoor kan je obstakels overwinnen, zoals gedachte- en gedragspatronen. Bij mij krijg je daarnaast ook persoonlijke begeleiding. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen andere handvatten nodig heeft om zijn of haar problemen aan te pakken.

Coach Roosendaa

Waarom een coach in Bergen op Zoom jou verder kan helpen

Ik sta voor jou klaar om een doelgerichte en blijvende verandering teweeg te brengen. Deze verandering is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierbij gaan we samen aan de slag met veel kernbegrippen die centraal staan in jouw leven. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan vitaliteit, vrijheid, vriendschap, verlangen, ontspanning, zelfzorg, zelfvertrouwen, eigenwaarde, assertiviteit, focus, bewustwording en zelfliefde. Jij kan natuurlijk zelf aangeven wat jij belangrijk vindt en waar je het meeste aan wil werken. Omdat ik werk als holistisch leefstijl coach, richt ik me veel op voeding en beweging. Dit kan namelijk onbewust een grote invloed hebben op jouw mentale gezondheid. Ook focus ik me veel op ademhalingsoefeningen en meditatie, omdat je jezelf hiermee helemaal tot rust kan brengen.

Voor het maken van een afspraak kan je altijd contact opnemen

Wil jij ook verder geholpen worden door een coach? En ben je woonachtig in Bergen op Zoom of in de omgeving hiervan? Dan kan je zeker terecht bij Meer Van Coaching. Ik kan jou namelijk helpen met waar je mee zit en zelf niet meer uitkomt. Om een afspraak te maken kan je me bellen of een mailtje sturen. Je kan me bellen op 06-52037661 of mailen via info@meervancoaching.nl. Ik zal dan aangeven wanneer jij voor het eerst bij mij terecht kan voor een afspraak. Als je ergens mee zit of een probleem hebt, neem dan vooral met me contact op. Hoe sneller jij namelijk contact opneemt, hoe sneller ik je verder kan helpen!

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book