Testimonials

Wat mensen zeggen over mij

{

Lavina heeft zo’n pure persoonlijkheid en een flinke dosis gedrevenheid. Ze ziet de echte kracht in iemand en weet ook de juiste vragen te stellen. Vooral de vragen waarin jezelf je eigen inzichten creëert. Liefdevol persoon en hele fijne energie!
– Nikita –

{

Door de openhartigheid over en weer kwamen er al snel onderwerpen naar voren die het bespreken waard waren. Een daarvan was de gezondheid in algemene zin en met name ook de voeding. Samen met Lavina zijn we mijn voeding en leefpatroon gaan beoordelen. Mijn bourgondische levensinstelling gooide regelmatig (en nog steeds) wat roet in het eten. Lavina wist mij echter gedurende de sessies, maar ook tijdens de tussenliggende periodes, regelmatig aan te sporen om hier gematigd mee om te gaan. 

Maar ook meer persoonlijkere onderwerpen zoals de relatie met ouders en kinderen, mijn positie in deze relaties en wat ik hier zelf ik kan doen.

Lavina is een warm persoon die onvoorwaardelijk de gesprekken in gaat. Ik heb ons contact als zeer waardevol ervaren en nog steeds zijn de contactmomenten motiverend en warm.
– Ed –

{

Lavina ken ik als een coach met een grote betrokkenheid naar anderen. Met veel compassie vanuit een integere aanpak. Ze is iemand die naar de kern gaat met respect. Ze pakt door en is tegelijk ook sterk doordat ze haar kwetsbaarheid durft te tonen. Zij biedt met haar liefdevolle aanpak net dat stukje meer.
Meer Van Coaching. Ik beveel Lavina van ❤️e aan!
– Arwin –

{

Het was een fijne ervaring om met zo´n betrokken, lieve, maar toch pittige coach als Lavina samen te werken. Ik wilde beter slapen, me minder moe voelen en meer energie hebben, mezelf weer leren accepteren. Ik voelde me vaak alleen, en met mijn relatie wist ik ook niet hoe ik verder moest. Lavina kwam bij toeval op mijn pad, eigenlijk op het juiste moment. Ze heeft me geholpen om m´n leven weer op de rit te krijgen. Samen hebben we mijn problemen aangepakt en eerst het doel SMART gemaakt.

Ik kijk met plezier op de gesprekken terug, gewoon omdat het goed klikte met Lavina.

Ik kon open en eerlijk mijn verhaal doen, mijn emoties tonen, ik stond wat stil en ben weer in beweging gekomen, letterlijk en figuurlijk.
– Janet –

Gratis sessie

Ontdek hoe jij meer uit je leven haalt

Bel me op 06 52037661 of plan hieronder direct je gratis sessie in mijn agenda.

Lavina van Meer

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book