Coaching

Herken je dit?

[

Een collega zegt iets tegen je waardoor jij je niet prettig voelt. Je klapt dicht en gaat later met een rot gevoel naar huis. De volgende dag ga je met tegenzin naar je werk. Je wilt niet moeilijk doen dus komt er niet meer op terug. Drie dagen later gebeurd er iets vergelijkbaar. Direct voel je je ongemakkelijk en komen er emoties op. Je wilt beslist niet dat mensen je zien huilen dus je bedwingt je tranen en houdt je lippen stevig op elkaar. Je probeert verder te gaan met je werk alsof er niets is gebeurd.

[

Te vaak ervaar je een ontevreden en beladen gevoel. Je kunt bepaalde dingen die gebeurd of gezegd zijn maar moeilijk los laten. In je hoofd blijf je malen. Je merkt dat je steeds vaker moe bent ondanks je toch op tijd naar bed. Geleidelijk wordt het leven elke keer een beetje zwaarder.

Vaak ervaar je
een ontevreden
gevoel

Stel dat ze je
niet meer aardig vinden

[

Je zit gezellig met je vriendinnen een avondje bij te kletsen. Een van de meiden komt met een felle tegenreactie. Je schrikt hier behoorlijk en vind dit ongepast en kwetsend. Toch houdt je je mond want wat zullen ze wel niet denken? Stel dat ze je niet meer aardig vinden.

[

Na een lange week heb je voorgenomen op zaterdag lekker uit te slapen. Je vriend stelt voor om ‘s middags gezellig samen een terrasje te pakken. Dat klinkt je als muziek in de oren. Zaterdagochtend wordt je wakker gebeld door een vriendin die hulp nodig heeft. Je kan hier natuurlijk geen nee tegen zeggen. Op de een of andere manier lijkt het wel of een ander belangrijker is  dan je zelf.

[

Het is voor jou normaal geworden om het heel druk te hebben en altijd moe te zijn. Al zo vaak heb je hier over nagedacht en je hebt inmiddels al meerdere dingen geprobeerd. Je hebt geen idee wat je nog meer kunt proberen. Zo langer door gaan is geen optie. Je bent klaar voor verandering alleen weet je nog niet hoe…..

Als Je Doet Wat Je Altijd Deed Krijg Je Wat Je Altijd Kreeg

Hoe zou het voor je zijn…

[

Als je op een effectieve manier durft te zeggen wat je denkt, vindt en voelt en durft te vragen wat jij nodig hebt? Zodat je jouw grenzen in je (werk)relaties aan kan geven. Dat je niet dichtklapt maar jezelf durft uit te spreken waardoor je uiteindelijk een diepere verbinding ervaart met jezelf en anderen?

[

Als je bang, boos, blij en verdrietig mag zijn van jezelf en hier uiting aan kunt geven. Zodat je emoties niet zolang onbewust met je meedraagt waardoor het leven minder zwaar en vermoeiend voelt?

Echte verbinding met jezelf
en anderen

Meer rust
in je hoofd
en lijf

[

Om bewust voor je zelf te kunnen kiezen zonder de angst te voelen dat je iemand anders hiermee te kort doet.  Hoe lekker zou het zijn om de regie te hebben over jouw leven zodat je ook tijd maakt voor dingen die je leuk vindt en jou energie geven.

[

Als je vanuit ontspanning met meer energie van het leven kan genieten? Om handvatten te hebben die je altijd kunt gebruiken waardoor je meer rust in je hoofd en in je lijf ervaart?

Dat is mogelijk!

Na dit traject

^

Heb je geleerd hoe je negatieve gedachten kunt elimineren

^

Weet je wat jouw grenzen zijn en kun je deze ook bewaken

^

Durf je voor jezelf te kiezen en kun je op komen voor wat voor jou belangrijk is

^

Leef je meer in het nu waardoor je veel minder spanning en meer rust ervaart

^

Heb je afgerekend met gevoelens van angst, schuld en schaamte uit het verleden

^

Heb je nieuwe energie en ga je vol zelfvertrouwen en met mooie handvatten de toekomst hoopvol tegemoet

^

Heb je nieuwe energie en ga je vol zelfvertrouwen en met mooie handvatten de toekomst hoopvol tegemoet

Ontdek hoe jij meer uit je leven haalt

Het 1:1 coachtraject bestaat uit totaal 5 sessies.
De sessies duren  ongeveer 60- 90 minuten en zijn om de andere week.

De vestigingslocatie is in Bergen op Zoom.
Het is uiteraard mogelijk om de sessies online te doen of eventueel op een externe locatie.

Jouw investering is voor het gehele traject €850,- incl. btw in 1x of in 3 termijnen van €300,-

Nieuw is de strippenkaart 
voor 10 uur (online) coaching voor €1000,-
Mogelijkheid  om uren samen te voegen
tot 2 dagdelen. Geldigheid 1 jaar.

 

Selfawareness And Acceptance Enables You To Be Happy And Keep Growing

Testimonials

Wat mensen zeggen over mij

{

Lavina heeft zo’n pure persoonlijkheid en een flinke dosis gedrevenheid. Ze ziet de echte kracht in iemand en weet ook de juiste vragen te stellen. Vooral de vragen waarin jezelf je eigen inzichten creëert. Liefdevol persoon en hele fijne energie!
– Nikita –

{

Door de openhartigheid over en weer kwamen er al snel onderwerpen naar voren die het bespreken waard waren. Een daarvan was de gezondheid in algemene zin en met name ook de voeding. Samen met Lavina zijn we mijn voeding en leefpatroon gaan beoordelen. Mijn bourgondische levensinstelling gooide regelmatig (en nog steeds) wat roet in het eten. Lavina wist mij echter gedurende de sessies, maar ook tijdens de tussenliggende periodes, regelmatig aan te sporen om hier gematigd mee om te gaan. 

Maar ook meer persoonlijkere onderwerpen zoals de relatie met ouders en kinderen, mijn positie in deze relaties en wat ik hier zelf ik kan doen.

Lavina is een warm persoon die onvoorwaardelijk de gesprekken in gaat. Ik heb ons contact als zeer waardevol ervaren en nog steeds zijn de contactmomenten motiverend en warm.
– Ed –

{

Lavina ken ik als een coach met een grote betrokkenheid naar anderen. Met veel compassie vanuit een integere aanpak. Ze is iemand die naar de kern gaat met respect. Ze pakt door en is tegelijk ook sterk doordat ze haar kwetsbaarheid durft te tonen. Zij biedt met haar liefdevolle aanpak net dat stukje meer.
Meer Van Coaching. Ik beveel Lavina van ❤️e aan!
– Arwin –

{

Het was een fijne ervaring om met zo´n betrokken, lieve, maar toch pittige coach als Lavina samen te werken. Ik wilde beter slapen, me minder moe voelen en meer energie hebben, mezelf weer leren accepteren. Ik voelde me vaak alleen, en met mijn relatie wist ik ook niet hoe ik verder moest. Lavina kwam bij toeval op mijn pad, eigenlijk op het juiste moment. Ze heeft me geholpen om m´n leven weer op de rit te krijgen. Samen hebben we mijn problemen aangepakt en eerst het doel SMART gemaakt.

Ik kijk met plezier op de gesprekken terug, gewoon omdat het goed klikte met Lavina.

Ik kon open en eerlijk mijn verhaal doen, mijn emoties tonen, ik stond wat stil en ben weer in beweging gekomen, letterlijk en figuurlijk.
– Janet –

Veel gestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker dat  kan  in  3 termijnen van €215

Wanneer is de betaling van de factuur?

Misschien heb je al eens gehoord van de uitspraak: If they pay, they pay attention.
Daarom is er voor gekozen dat de betaling gedaan dient te worden voorafgaand
aan het eerste gesprek.

Voor wie is dit geschikt?

Het maakt niet uit of je in loondienst of als zelfstandige werkt.
Dit is voor iedereen die graag wilt werken aan zichzelf of aan een team.

Ik ben een man en eigenlijk herken ik veel in wat je beschrijft. Werk je met mannen?

Jazeker,  ik richt me vooral op vrouwen want is makkelijker op mijn site.
Boek hier jouw gratis sessie om er achter te komen of je met me wilt samenwerken.

Gratis sessie

Ontdek hoe jij meer uit je leven haalt

Bel me op 06 52037661 of plan hieronder direct je gratis sessie in mijn agenda.

Lavina van Meer

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book

Gratis e-book

Je aanvraag is gelukt. Check je mail voor het e-book